Waarom onze organisatie

Uitgebreide opleidings- en vormingsmogelijkheden
Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie

Wij bieden

Groepsverzekering
fietsvergoeding

Onze recruiter

Over ons

Medgenix Benelux n.v. is een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van de Omega Pharma groep, het heeft verschillende activiteiten binnen de farmaceutische en cosmetische sector.
Medgenix Benelux is registratiehouder van ongeveer 20 geneesmiddelen die verdeeld worden door Omega Pharma naar groothandelaars en apothekers in België. De meeste van deze producten worden in onze fabriek te Wevelgem geproduceerd.
Medgenix Benelux stelt 105 personen tewerk in de productie van voornamelijk biociden, farmaceutische en cosmetische producten in vloeibare en half-vaste vormen: siropen, oplossingen voor inwendig gebruik, anti-luizen shampoos, crèmes, zalven, gels, emulsies, poeder mengsels en cosmetische shampoos, lotions, crèmes en vloeibare zepen.De actuele productiecapaciteit van Medgenix Benelux is voor ± 80 % gebaseerd op export (productie voor filialen van Omega Pharma en loonfabricage). ± 20 % van de gefabriceerde producten gaan naar de Belgische markt (Eigen merken en loonfabricage).
De totale oppervlakte bedroeg ± 4,000 m2 bij oprichting in 1986. In 1997 werd een uitbreiding van het magazijn toegevoegd van ± 1,650 m2. De beschikbare gronden waarop kan gebouwd worden hebben een oppervlakte van ± 11,800 m2. De firma bestaat uit één gebouw waarvan de bebouwde oppervlakte 5,650 m2 bedraagt.
Medgenix Benelux beschikt over productietanks met een capaciteit tot 15.000 L, zalfreactoren, een explosiebestendige werkomgeving, afvul- en verpakkingslijnen voor volumes van 10 ml tot 5 L en een aangepast magazijn, dit alles in een GMP gecontroleerde omgeving.


Onze waarden

Stabiliteit
Een sterk winstmakend familiebedrijf
Loyaliteit
Stabiel team
Familiebedrijf
Familiebedrijf werd door meneer Geert Claerhout opgestart in 1989. Het bedrijf werd in 2016 overgedragen aan zoon Jan en dochter Bo Claerhout
Balans
Hier hecht men belang aan de privé-werk balans
Innovatief
Innovatie staat centraal in dit bedrijf
Flexibel
er wordt projectmatig gewerkt; flexibiliteit is essentieel

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Screening schriftelijke kandidatuur
Telefonische screening
kandidaat wordt via mail of telefoon gecontacteerd
Eerste interview
Na een positief eerste contact wordt er een online gesprek ingepland
Tweede interview
Na een positief eerste gesprek wordt een gesprek bij de klant vastgelegd.