Over ons

Als globale leider in de liften- en roltrappenindustrie ontwikkelen we oplossingen die het leven van mensen makkelijker en comfortabeler maken. Als een KONE medewerker helpt jouw werk het stadsleven te verbeteren. 

Onze focus ligt op het betrekken van onze medewerkers, aandacht voor hun gezondheid en het creëren van werknemerstevredenheid. We ondersteunen persoonlijke groei en bieden verschillende kansen om je carrière te ontwikkelen. 

Arbeidsvoorwaarden:
Bij KONE geloven we dat onze medewerkers de sleutel tot succes zijn. We zijn er trots op om een scala aan arbeidsvoorwaarden te bieden die bijdragen aan de betrokkenheid en motivatie van onze medewerkers. Dit helpt ons om van KONE een 'great place to work' te maken.

  • Benodigdheden: Deze vormen de basis van onze beloningen. Bijvoorbeeld: basissalaris, onkostenvergoeding en voordelen voor werknemers
  • Kansen: Dit zijn toegevoegde beloningselementen die worden beïnvloed door je prestatie. Bijvoorbeeld: bonussen gebaseerd op prestatie en waardering.
  • Ervaringen: We bieden een scala aan mogelijkheden die onze medewerkers helpen hun carrière en persoonlijke doelen te behalen. Ons medewerkers worden in staat gesteld een goede werk-privébalans te creëren. Bijvoorbeeld: loopbaanontwikkeling, well/being, prestatiemanagement en leer mogelijkheden.
  • Hier vind je meer informatie: https://www.kone.be/nl/carrieres/wij-bieden/

Top Employer 2020
Een voortdurende zoektocht naar een aangename werkomgeving, het welzijn en blijvende ontwikkeling van onze medewerkers is een prioriteit. Voor het vierde jaar op rij behaalde KONE Belgium het certificaat van Top Employers. Top Employers Institute certifieert jaarlijks deelnemende werkgevers die streven naar kwaliteitsvol Human Resources Management. Het Top Employers certificaat weerspiegelt onze inzet in het creëren van een aangename werkomgeving. Hier vind je meer informatie: https://www.kone.be/nl/carrieres/technici-en-vakmensen/

Carrièremogelijkheden voor professionals en technisch experts
Vind als business professional of engineering professional je eigen plek tussen de interessantste uitdagingen van deze tijd: verstedelijking, de efficiënte doorstroming van goederen en mensen, efficiëntere benutting van ruimte en de nieuwste architectonische trends. Bij KONE werk je aan uitdagende internationale projecten in teams die graag willen leren en zich willen ontwikkelen.