Waarom onze organisatie

Uitgebreide opleidings- en vormingsmogelijkheden
Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie

Wij bieden

Groepsverzekering
fietsvergoeding

Onze recruiter

Over ons

Eastman is een wereldwijd bedrijf voor speciale materialen en produceert een breed assortiment producten die terug te vinden zijn in voorwerpen die mensen dagelijks gebruiken. Eastman werkt samen met klanten om innovatieve producten en oplossingen te leveren, en toont daarbij een niet-aflatende inzet voor veiligheid en duurzaamheid. Het uiteindelijke doel is de kwaliteit van leven op een substantiële manier te verbeteren. Het door innovatie geleide groeimodel van Eastman maakt effectief gebruik van hoogwaardige technologieplatforms, sterke klantenbinding en gedifferentieerde ontwikkeling van toepassingen om de leidende posities in aantrekkelijke eindmarkten, zoals bouw en constructie, transport en verbruiksgoederen, verder te versterken. Eastman is een wereldwijd inclusief en divers bedrijf, met ongeveer 14.500 medewerkers over de hele wereld en klanten in meer dan honderd landen. In 2022 bedroegen de opbrengsten van het bedrijf ongeveer $ 10.6 miljard. Het hoofdkantoor van Eastman is gevestigd in Kingsport, Tennessee, VS. Voor meer informatie kan je terecht op www.eastman.com.



Onze waarden

Stabiliteit
Een sterk winstmakend familiebedrijf
Loyaliteit
Stabiel team
Familiebedrijf
Familiebedrijf werd door meneer Geert Claerhout opgestart in 1989. Het bedrijf werd in 2016 overgedragen aan zoon Jan en dochter Bo Claerhout
Balans
Hier hecht men belang aan de privé-werk balans
Innovatief
Innovatie staat centraal in dit bedrijf
Flexibel
er wordt projectmatig gewerkt; flexibiliteit is essentieel
Binnen Eastman begrijpen ze dat een werknemer meer is dan een jobinvulling. Er wordt oprecht interesse getoond in je als persoon en wat je doelen zijn in je carrière. Dit gekoppeld aan een heel competitief salarispakket.
Jan Verstraete E&I technieker

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Screening schriftelijke kandidatuur
Telefonische screening
kandidaat wordt via mail of telefoon gecontacteerd
Eerste interview
Na een positief eerste contact wordt er een online gesprek ingepland
Tweede interview
Na een positief eerste gesprek wordt een gesprek bij de klant vastgelegd.