Over ons

Unieke verlichtingswinkel in Antwerpen
Meer dan 30 jaar geleden werd ACE opgericht als elektriciteitswinkel. Vandaag zijn we dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In onze verlichtingswinkel in de Kammenstraat in Antwerpen vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Daarnaast hebben we als verlichtingsspecialist ook 4 bijzondere brand stores die volledig in het teken staan van één bepaald merk: een unicum in België. ACE Lighting is dus allesbehalve een gewone lampenwinkel, ondanks dat je hier ook een schat aan DIY-lichtmateriaal vindt.
Professioneel lichtadvies op uw maat
Wij geven bij ons in verschillende toonzalen in de Kammenstraat lichtadvies op maat. Lichtadvies op maat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk proberen in te spelen op uw persoonlijk verhaal. Een geslaagd lichtproject begint namelijk steeds bij het verhaal van de klant. Wij luisteren naar wat u mooi vindt en achterhalen wat u echt wil. Zo creëren we samen stap voor stap de juiste oplossing voor uw project.

Tijdens een afspraak voor een lichtstudie in ons studiebureau baseren wij ons daarnaast ook op de architectuur en het interieur van de woning, kantoorruimte of ander project. We proberen steeds om een ruimte de juiste sfeer te geven zodat de functie van die ruimte helemaal ondersteund wordt door de verlichting. Het kwam al eerder aan bod, maar we herhalen het graag: verlichting heeft een enorme impact op de beleving van een ruimte.